ÚJ Carin probiotic ultravékony szárnyas intimbetét 9 db
Márka: Carin

Carin probiotic ultravékony szárnyas intimbetét 9 db

Tartalom: 9 db
EAN:  8594004301123
 • 1029 Ft
27% ÁFÁ-val , [114 Ft/db]

Készletinformáció:

Elérhető

Amennyiben csütörtök 7:00 óráig rendelsz,
a várható kiszállítás február 26, hétfő.
Leírás

Ultravékony, szárnyas intimbetét, amely speciális, tiszta probiotikum-kultúrát tartalmaz, ezáltal támogatja a hüvelyflóra természetes védekező mechanizmusát. Kialakításából adódóan tökéletesen követi a test vonalát, ezáltal észrevétlen marad. A kitűnő nedvszívó képességének köszönhetően biztosítja diszkrét és biztonságos menstruációs védelmet.

A Carin ProBiotic ultra vékony szárnyas betét egyedülálló kombinációja az egészségügyi betéteknek és a probiotikumoknak. A Probiotic betét egy tiszta probiotikum-kultúrát, azaz Laktobacillus Acidophilus-t tartalmaz. Ez a barátságos bacillus támogatja a hüvelyflóra természetes védekező mechanizmusát, mivel a probiotikumok természetes és nélkülözhetetlen részei a hüvely nyálkahártyájának. A ProBiotic betét rendszeres használata a természetes pH-érték fenntartását segíti elő.

A probiotikus betét használatakor a benne található – speciális technológiával elhelyezett – Laktobacillus Acidophilus a megfelelő környezetváltozás hatására (nedvesség, testhőmérséklet) aktiválódik és fejti ki jótékony hatását. Ez a speciálisan elhelyezett probiotikum-kultúra nem érintkezik sem a betét külső felületével, sem közvetlenül a bőrrel.
A ProBiotic betét a specialitása ellenére a hagyományos betétekkel megegyező módon és rendszeresen használható.

A Parmaceutical Biotechnology céggel együttműködve, kizárólag a női intim egészség védelmére irányult az egyedülálló Carin ProBiotic betét kifejlesztése.

A probiotikum-kultúra előnyei:
Megbízható védelmet nyújt a hüvely flórájának a menstruáció alatt.
Biztosítja a jótékony probiotikum kényelmes alkalmazását.
Csökkenti a káros baktériumok elszaporodását.
Elősegíti a bakteriális, vagy gombás eredetű hüvelyi fertőzések gyógyulását.
Hosszú távú hatású.
A Carin Probiotic ultra vékony egészségügyi betét alkotóelemei teljes mértékben klór és színezékmentesek, így további kiemelt védelmet nyújtanak az allergiás reakciók kialakulása ellen is. (Antiallergic). A betét bőrrel érintkező felülete egy extra puha pamutréteg, amely a hatékony, gyors és nagy kapacitású nedvesség elvezetés eredményeként száraz és kiemelten kényelmes érzést biztosít. A minőségi és természetes pamut felület csökkenti a bőrirritáció kialakulását a rendszeres, napi használata során.

A Carin Probiotic betétek belsejében elhelyezkedő, kiváló nedvszívó képességű rostszálak egyenletesen és gyorsan vezetik el a nedvességet a betét belsejébe, ahol egy speciális magas hatékonyságú nedvességmegkötő – szuperabszorbens – összetevő található. Ez biztosítja a nedvesség gyors felvételét és maximális megtartását a használat során.

A betétek puha szárnyain és a hátulján található rögzítőcsíkok hatékony és erős rögzítést biztosítanak, ennek köszönhetően a betét aktív igénybevétel során sem tud elmozdulni a fehérneműben.

Kitűnő nedvszívó képességének köszönhetően a Carin Probiotic betét nem csupán a menstruáció alatt, hanem enyhe inkontinencia esetén is alkalmazható!

A Carin Probiotic ultra vékony egészségügyi betét a kiemelkedő minőségi tulajdonságainak köszönhetően nem csupán óvja bőrét, elősegíti a természetes pH-érték kialakulását és fenntartását, hanem száraz és kényelmes érzetet, valamint diszkréciót biztosít a menstruáció során.

A Carin ProBiotic Ultra wings termék főbb jellemzői:
egyedülálló probiotikum-kultúra
kitűnő és gyors nedvszívó és hatékony nedvesség megtartó,
prémium szárazságot biztosít,
extra puha, bőrrel érintkező finom pamutréteg (Super soft),
antiallergén és 100% klórmentes
Próbálja ki Carin ProBiotic Ultra wings egészségügyi betétünket, hogy a probiotikum-kultúra jótékony hatása mellett megtapasztalja a diszkréciót, a természetes tisztaság, kényelem és biztonság érzését is a nehéz napokon!

Nézd meg a többi Carin  terméket is!

naturebalance.hu előnyei

 • Ingyenes kiszállítás 15000 Ft-tól
 • Biztonságos online fizetés
 • Kényelmes házhozszállítás
 • Barion
 • VISA
 • VISA Electron
 • Mastercard
 • Maestro
 • AMEX
 • Utánvét
 • Előre utalásKiváló minőségű bio- és natúrkozmetikumok széles választéka. Ingyenes szállítás 15.000 Ft-tól